Anotace: písňový text
V houpej mne milý můj
do snů
jen tak zlehýnka
něhou svého hlasu
do říše snů se mnou stoupej
vždyť láska, ta nepodléhá času
R: přikryj mne
milý můj, tichem
někdy slova se myšlenek bojí
vyřčená byla by hříchem
tam kde jizvy se po bitvách hojí
sama, přečtu si více
luna posvítí na tvoje psaní
po lásce voní a dýše
dobře vím, že není to lhaní
tichounce jenom si broukej
spolu projdeme krajinou snění
plamínky svíček ty sfoukej
vím, nic sladšího na světě není
spánky, když hladíš mi jemně
z čela pomalu odhrneš vlasy
starosti odvanou ze mě
je to tím, že vedle jsi asi
procitnu s jitrem zas čistá
jako krajina pokrytá sněhem
noc sňala bolavá místa
prošla vedle mě, zrychleným během
R: tak přikryj mne
milý můj, tichem
někdy slova se myšlenek bojí
vyřčena, byla by hříchem
tam kde jizvy se po bitvách hojí
vouu ooooó
...taky mě občas chybí kolíbka...
17.12.2017 01:43:37 | Jort
těch je všude kolem Jorte ...stačí se podívat :), ale ta kamna...s těma už to bude problém :(
21.12.2017 14:11:43 | Malá mořská víla
Moc se mi to líbí, vílko, zpívám :-)! ST
16.12.2017 09:13:35 | Fany
wau úúúúúú ....pardon zavyl jsem si pod vílím textem
to asi proto že mě unesl . ST
16.12.2017 06:46:38 | klaun
vaááá uuuúúúúú
vyju i viju ráda ;)P.S. mám opletený celý dům i přilehlé příbuzenstvo adventní věnce jsou moje specialita ;)
16.12.2017 13:43:31 | Malá mořská víla