jsem robot
zvládnu vše a nic mě nebolí
jsem robot
pracuju, uvařím, připravím děti do školy
jsem robot
pokud nic nechtějí, tak mě nevidí
jsem robot
uprostřed a přitom tak daleko od lidí
jsem
?
Jsi žena,hosodině,uklízečka,kuchařka,učitelka,atd.
děláš víc věcí na jednou a ještě se usmíváš na vysokých podpadcích.
Kde se hrabou roboti...:-)
29.12.2017 08:52:28 | Danger
Amelie! podobně se jmenovala moje teta. Amalie. přestože schytala mnoho ran od života, byla neustále nad věcí, a všem dodávala sílu. myslím, že jsi jí podobná. vždyť považ- kolik lidí děláš šťastnými! co by byli bez tebe! a - to mi věř - jednou na to budeš vzpomínat s láskou...přeji ti klid o vánocích...
17.12.2017 12:41:23 | Anděl
.. děkuji ti za krásný komentář.. mimochodem, máš moc hezkou přezdívku :)
17.12.2017 17:03:11 | Amelie M.
Být tak robotem a necítit bolest,ale pak ani radost.Tak nevím,co je lepší.
17.12.2017 08:28:50 | Šípková Růženka