než zakokrhá kohout
bojím se tvých doteků
že mne celou obnaží
že jeden ve druhého
vrosteme
a až nás jednou
jako strom podetnou
budeme si bolet dvojnásob
bojím se svých strachů
co bude
až jejich moc pomine
překryješ je svou láskou
vezmeš na milost
jako já dávno již ty tvé
tiše
beze slov
bojím se tvých doteků
že nás cele obnaží
že jeden v druhém
vstaneme
Přečteno 383x
Tipy 22
Poslední tipující: piťura, Amonasr, odnikud, Anděl, Iva Husárková, Jort, Frr, Kapka, Kett, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)