V pohybu
Tancuju v korunách, navlékám kroj,
strachy mě jistí, že nejsem stroj.
Létám nad loukou, prohlížím svět,
nemaje křídla, hledám svůj květ.
Pobíhám v bažině, pořádám závod,
kde je však cíl, ztratil jsem návod.
Plazím se cestou, je pěkně trnitá,
barví mě krví, jehlou je vyšitá.
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Šípková Růženka
Komentáře (3)
Komentujících (3)