Anotace: se jen tak nezhojej. O:)
Doteky rukou
Bez pochopení
Tak jako spousta
Z nás
Všedních.
A trhliny
V plánech
V prstech
V duši
Jako když jsem se
Zamilovala do Tvé "lásky".
Moc hezké zamilovat se. Nejkrásnější cit v životě. Ale někdy i hodně bolestivý.
17.12.2017 20:16:22 | Šípková Růženka