Zahrada mlhovin
Jsem tulákem v zahradě mlhovin,
na cestách za včerejší nadějí,
do noci ticha v hlubinách,
kam smějí jen ti,
kdo hledají jak naučit se žít
s tou prázdnotou uvnitř.
Přečteno 448x
Tipy 7
Poslední tipující: Fany, Nikita44, Frr, Anděl, Pétík
Komentáře (2)
Komentujících (2)