Nesprávný čin
Anotace: aneb chybovat je lidské
Je to jen má ostuda, tak proč šílíš zlostí?
To je výraz tvojí lásky, zde na veřejnosti.
Nepotřebuju rady, mám boha uvnitř sebe,
Za existencí činu vnímám širé nebe.
Všechny lidské chyby, které osud píše,
Jen volání o pomoc, jak ego hraje pýše.
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Frr, bogen, Anděl
Komentáře (1)
Komentujících (1)