Vidíš?
za oknem tolik hvězd
a žádná nepadá
tak mě napadá...
s něčím se Ti svěřím
Víš
ja na ta přání
padajících hvězd
pořád ještě věřím
a to já věřím na hvězdy, které nehasnou, ukaž, no jo máš je v očích :-)
20.12.2017 13:37:58 | klaun
Já taky pořád věřím.
A letos na podzim,
když hvězda k zemi padala,
jsem si jedno velké přání přála.
Hezké.ST*
18.12.2017 12:00:49 | Šípková Růženka