Milý bráško
Anotace: K čemou sou anotace? Mám si tady dělat reklamu? Nebo se někomu vnucovat? Nebudu sem psát o čem to je, protože zaleží na každym, jestli to pochopi.....
Milý bráško,
vím, jak rád bys dostal
k narozeninám něco víc,
než vypsanou propisku.
Vím, jak rád by ses držel
matčiny sukně,
jenomže ona je nahá,
protože zrovna souloží.
Vím, jak rád by sis
přivoněl k mým vlasům.
Každé ráno když se mi
hřebenem pokoušíš
podepsat do pěšinky.
Vím, jak rád mě sleduješ,
když si myslím, že jsem sama.
A potom přijdeš
a nutíš mě dělat ty věci.
Koušu tě a kopu,
ale ty vždycky vyhraješ.
Myslím, že mě miluješ bráško.
Komentáře (6)
Komentujících (6)