Střet
Anotace: O dvou neznámých
V prchavé mlze zahlédneš bytost,
zatínáš zuby, okusíš krutost.
Přichází blíž, pozornost v mžiku,
odejít bez boje, měl by jsi kliku.
Vítr jen kvílí, každý krok nejistý,
začíná soud, tvůj život nečistý.
Setnuté pěsti a smysly na stráži,
jistoty ztrácí se v mizivé kuráži.
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: Kubíno
Komentáře (0)