Som obutý
Obul som si do starých nôh
nové nohavice
Obliekol som si do starých rúk
novú košeľu
Objal som starú lásku
a s novou se poperu
Som ČechoSlovák
Aj v rámci herlianskeho výveru(to ja len kvôli rýmu,ale sedí to(
Přečteno 463x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)