Ustýlání
Anotace: Láska ustýlá si ve stáji srdce ve slámě hoře ve chvojí krásy a spí si, spí si nestýská si. S...
Láska ustýlá si
ve stáji srdce
ve slámě hoře
ve chvojí krásy
a spí si, spí si
nestýská si.
Spí si sladce jako laň,
kterou před myslivci
uchránily plamínky
co hoří poměnkově
tvé plamínky spásy
co hoří
stále lásko v tobě ...
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Šípková Růženka
Komentáře (1)
Komentujících (1)