Uzení
Anotace: Uzení Dneska budu opět udit, nehodlám se při tom nudit, klobásky a kabanos, vůně chytá,mě za n...
Uzení
Dneska budu opět udit,
nehodlám se při tom nudit,
klobásky a kabanos,
vůně chytá,mě za nos.
Taky udím špečíček,
k němu čerstvý chlebíček,
otevřu si pivínko,
nebo zajdu na vínko.
Nebude snad venku pařák,
bude zim!Dám si svařák,
pokud bude padat sníh,
zachrání mě Smädný mnich.
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (0)