Relax
.
Každý si občas potřebuje lehnout zádama na podlahu
v ztichlém bytě
na nahé parkety
v subtilním šumění elektroměru
vnímat
se
existenci
zkusmo vytušit
hmm..
Co vlastně?
Opustit gravitaci
odpustit gravitaci
že s námi pořád smýká
a někam nás vrývá
a pak
naplněn mírem, klidem a hloupoučkými předsevzetími
jak budu na toho druhého daleko vlídnější a laskavější
než očekává
a že to snad mezi náma bude zase dobrý
vsedě
poslední chvíle
kdy jsem intimně sám se sebou
ještě si vyžmoulám špínku mezi prsty
pohladím lýtka
a zase hurá (nebo hurá ne?)
do vzpřímených pozic a situací vystresovaného opičáka
který v hektickém světě běží hledat svůj každodenní banán
.
Přečteno 507x
Tipy 21
Poslední tipující: její alter ego, Ruda Štola, jitoush, Jort, Iva Husárková, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, Frr, tall&curly, Šípková Růženka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)