Betlémská
Betlémská Hvězda mě docela mate
byla-li vidět nad rozlehlým krajem
jedinkrát, jak sotva dřív mnohokráte
mohla být povahy Art. s jinotajem
kdo byl ten génius, jenž rozsvítil pouhý
jediný zdroj miliard fotonů náhle
chtěl-li být přítomný z Otcovské touhy
srozumitelná je domněnka tahle
není-li to tak, pak byla to vágní
kometa, nova, snad konjunkce planet
kdo chceš, s mágama si selfíčko cvakni
počítej lajky, zisk je Jí se klanět
Přečteno 339x
Tipy 10
Poslední tipující: Ruda Štola, Iva Husárková, Malá mořská víla, Kapka, Amonasr
Komentáře (0)