,,Já nechci, abys umřel"
,,Ale já nikdy neumřu, doopravdy!"
VIP výhled na centrum
mramorový sloup
točené schodiště
zvuk klavíru
hudební nástroje
knihovny a starožitnosti
sbírky milovníka všeho krásna
moje postel se zlatými kopulemi
socha anděla s ulámanými křídly
Vánoce, čas milosti a požehnání
křupající sníh pod nohama
promočené boty a rukavice
vůně cukroví, dárečky
a radost, taková radost!
Kde je táta?
Maminka naříká
a táhne po schodech
pytel zkrvaveného oblečení
sousedé vycházejí z bytů a pláčou
a moje babička má oči matky
co přežila syna
Oni nám ho zabili ...
Poslední loučení
vzpomínky na Tebe
nad hlavou vrtulník a všude tajní
agenti
StB
Móny, četla jsem ji nahlas manželovi a nemohla dočíST...včera jsem byla na pohřbu své spolužačce ...loučení vždy bolí, ale víme obě, že jen tady...protože doopravdy se umřít nedá....děkuji Ti za Tvůj vzkaz, nám všem...
Krásné prožití Vánoc :*
23.12.2017 10:28:38 | Malá mořská víla
Tak to o je OPRAVDU vánoční. Protože vánoce jsou vzpomínkou a smutkem. Hezké.
23.12.2017 08:25:35 | Šípková Růženka