Z pocitu který neumírá
Byla jsi tu
Ale kruh se uzavírá
Bez pocitu
Vše sežrala černá díra
Ve srdci
Bolest jej dále svírá
Jsme vlci
Každý nyní svou cestou
Bez konce
Za svou jasnou hvězdou
Do slunce
Věřili jsme v zázraky lásky
Věříme dál
Na očích zavázané pásky
Nikdo nehrál
Ten cit se kterým každý bojoval
Já a ty
Každý z nás mu uvnitř vzdoroval
Naše rty
Setkali se po letech spolu
Spleteni osudem
Bolest táhne nás dolu
Spolu nebudem
Oba se pořád milujem
Chceme žít
Ale říct nemůžeme ani jeden
Musíme jít
Jedno kam od sebe co nejdál
Hlavně pryč
Nikdo naději na štěstí nám nedal
Z lásky byč
Posloucháme svá srdce
Už to nejde
Z tíhy osudu bolí ruce
Snad to přejde
Srdce hraje hudbu pro nás dva
Tělo je sál
Jsme potichu ať pocit vytrvá
Tanči dál
Loučíme se opět na pár let
Je to tu
Proklínat potichu ten svět
Samotu
Spolu ani bez sebe
V rytmu srdcí
Vidíš mě vidím tebe
Na konci
Svých sil , kterých máme málo
Ta Melodie
Zůstává v nás už nastálo
Nic ji nezabije
Společná píseň se společným textem
Slovy a příběhem
Vzpomeň si když jdeš zasněženým městem
Jsme to my zapadaní sněhem
Nakonec vedle sebe ležíme
U fontány
Na hvězdné nebe hledínme
Říci vyznání
dokonalé melodické :-)) osudové SeTkání taková láska neumírá jednou zase se setkáte věřím :-))
23.12.2017 13:01:31 | Iva Husárková
Kdo ví osudy jsou různé ale nikdy není pozdě nechat se překvapit :) děkuji za návštěvu a hezký komentář :)
23.12.2017 16:10:58 | Dědek
Někteří lidé k sobě patří navěky, i když na své cestě potkají i jiné.
23.12.2017 08:22:56 | Šípková Růženka