Chce to špetku čarování,
můžeš říkat "náhoda"...
přesně kolik potřebuješ,
tolik ti láhev dodá...
:o)
někdy ti to vysvětlím... ;o)))
10.03.2007 21:00:00 | Cecilka
No ušil jsi na sebe bič chlapče..
Když sis ho vymyslel
teď budeš muset velký pozor dát
a velmi opatrně z akokoľvek plnej láhve
do pohárů nalévat
25.02.2007 19:17:00 | Mourek
Nooooo tohle budeš muset jednoho krásného dne tam nahoře asi hódně obkecávat;o)
Ale mně se to líbí...dá se říct, že až páči:o)
22.02.2007 17:57:00 | Navire