Štědrý den
Anotace: Přeji vám všem hezké svátky, v rodinách ať nejsou hádky, opět všechno hezky vyjde, Ježíšek zas le...
Přeji vám všem hezké svátky,
v rodinách ať nejsou hádky,
opět všechno hezky vyjde,
Ježíšek zas letos příjde.
Vyzdobte si domeček,
nachystejte stromeček,
kapr,ať vám všem chutná,
pohotovost není nutná.
Svátečky si užijte,
pohár vína nalijte,
velkou číši pozvedněte,
salátek si vychutnejte.
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)