Pravidelně se ptává na nebe na svět
Zeptala se i na mě proto jsem
Chtěla jí z úst ty otazníky
Vylíbat
Víc už jsem nesměla prý
Potřebuje otázky pro uchopení
Absurdna
Já bych si zvolila být klidně v absurditě ale
S ní
Podle mě se ptá aby sama zůstala
Nepoznaná
Chtěla jsem ji taky rozřezat a vejít
Ale byla tak hebká nechtěla jsem porušit
Pravidla které nerespektuji
Slyšela jsem že v představách platí jen
Zákony džungle
V džungli chodím nahá
V džungli degustuji cizí otazníky