Love Song1
jsem tvá láska
jediná
mé ruce objímají
tvé tělo
když srdce bije
pro tebe má lásko
líbezná
budu zas tvým tepem
zvonem lásky
když jsi tak krásná
jak můžu si
jen přát
ou yes.
Přečteno 369x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Anděl
Komentáře (4)
Komentujících (3)