Když okna zhasnou
a hvězdy září ve výklenku
sníh roztál a teče
proudem bahnem špínou ulicí
pravda je rybář a já kapr rty špulící
zamrznout ve vlnách
a čekat na jaro nemusím
řádky se drolí jako chleba
láska ta zuby drkotá
pravda je malíř a já jeho ladná silueta
pod nohama propasti
v nebi mi lámou nohy
a pak mi hází lana