Ja sejčas išol po vakzále a tlačiló ma v brůšku - stále.
Čo sdělat, kak bricho mé chce ustranít vsjo co jesť zle.
Na toaletke dama sedít a skolko deňgou dám jej vědít.
U meňja nět ďeňgy, to kúpil bych si plenky - v sále.
Já potrebujem teraz tlačit a ty po peňazích začneš lačnit?
Ty krava tak pust ma v kobku, nebo ti tu zrobím hrobku.
Mé hovno buší na venec, ináč zničím ti tu koberec!
Teraz mysli srdcom, stará mať, neb ja poptávam rychlo srať.
Pak majáky zablikaly a reflektory zbelely - v tme.
Poliši ma ztrhli na zem, prý nebezpečný som ja blazen.
Násilník aj šialenec, keď jej zničít som chcel koberec...
Ten peršan má zlata cenu a já urazil som starú ženu - zle.
Kto mal znať, že dárek je to, od Sirijcov co beží svetom?
Že zdarma ich tam pustila, pak celý den to čistila.
Ja nevieděl, že hodná pani i jejich děcka boskala,
A za to mala, panbůh za ni, od štátu hned Oscara.