poslední vločky
Tvé tělo se zmítalo
opřel jsem se do toho
a za chvíli jsi byla má
po celém pokoji
byly rozházené svršky
a na stole ležela láhev sektu
kterou jsme nestačili otevřít
za okny hotelu
poletovaly jedny z posledních
prosincových vloček
konečně jsme se pustili
Ty jsi byla uřícená
a já měl poškrábaný záda
zhluboka jsem oddechoval
zapálil si cigaretu
a díval se
jak v televizi
Nataša Gollová
nakládá s Modrou hvězdou
Ty sis začala oblékat punčochy
a něco si broukala
foukl jsem dým směrem k Tobě
a ten Tě ovinul
jako by si na Tebe chtěl
taky sáhnout
někdo zaklepal na dveře
vstal jsem
a nahý šel otevřít
byla to pokojská
šla nám vyměnit ručníky
to byl dobrý nápad...
Přečteno 397x
Tipy 31
Poslední tipující: Iva Husárková, Ruda Štola, Jeněcovevzduchukrásného, Pamína, Amonasr, AndreaM, jitoush, Fany, Kubíno, Nikita44, ...
Komentáře (15)
Komentujících (8)