Mám namále ale to je fuk
Protože mám míň mála než před tím
Ona mě nebolela tak snad už
nevzplanu.
A jestli je nějaký problém na mou
obranu
Jsem nedělala nic co by neznala
Ještě jsem chtěla říct že taky
vzdychala.
Ona už hořela, když jsem si do ní lehala!
V Bibli je psáno
Buď chladný nebo hoř
Ale nebuď vlažný
Omluva se přijímá
08.01.2018 20:23:27 | VEDz RVAHEs