Mé díky zatím nemá adresáta
protože vlastně ještě není, zatím je jenom ztráta
ale už tak nějak tuším že často se
věci tak nějak zvolna derou na povrch
a zrovna ty, co bys nečekala se stanou
z tebe vyrostou a snad se živí pránou nevím
ale pak nějak jsou a nějak se dějí nějak krystalizují
rozmazávají dny ve šmouhy kdysi jsem
radostí byla plná radostí byla celá
naplněná, až jsem se zcela úplně opršela
ale díky- kdybych to chtěla skončit
že budeš poslední která jsi mě měla...
fajnšmekrovská... na konec je příliš brzy, přeji ať přijde..., ten koho chceš (i sobě a všem kdo to tak mají)
31.12.2017 15:25:30 | Laika