Přání k novému roku
Anotace: Přání všem přátelům a známým.
Do roku teď nového,
přeji hodně dobrého,
trochu štěstí,hodně zdraví,
ať jsme všichni stále hraví.
nemohu si pomoci,
hlavně žádné nemoci,
smáti,ať se vždycky smíme
a splní se,o čem sníme,
ať se vyhnou neduhy,
více peněz,ne dluhy.
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: Fany, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)