Tichá obleva
Anotace: Vše jednou roztaje, rozpustí se. Pak nahé odhalení probudí se.
Jaro přišlo v mlze
a vzduch pere se s myšlenkou.
Ani nápad na slunce
nocí je to záminkou.
Jaro zmizí pod hrncem
a světlo ho nenajde.
Hlas naposled se nadechne,
zakrouží perutě labutí,
ale vzduch nehne se.
Ani pod silou větrů omamných.
Jaro přišlo v mlze
a odchází se světlem v zádech.
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (0)