Paličky
Anotace: kreslení do písku :-)
zahodil jsem
křesadlo polibků
do trenek věků
nestrouhám pláč
při hledání
sedmikrásky
v kravskym lívanci
modlím se
za podkovy
bez kouzel
kradu krev
z mlčících
kyvadel
venčím radost
bez mejkapu
sladidel
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)