Svou ruku podej mi.......
Podej mi ruku
milá.....
Je mi bez ní pusto
Podej mi prosím svou ruku
A zaveď mne k sobě
Tam
Kde jen Tebou všechno voní
Kde milé je teplo
A svůj vlídný klid
do ticha
jsi rozprostřela
Usedla
a upřeně se na mne dívá
ne, není to nějaké napjaté očekávání
Jen obyčejné štěstí
Chvilka naplněná radostí
že jsem,
že jsi.........
Sladká ženo, plná milosti
Pokorně skláním se
A k nohám Tvým
polibky své Ti přináším
Životem vysvěcená bytosti
Požehnej nehodnému
a dej odpuštění za hříchy všech
Co bolestných křivd
Tobě napáchali
Podej mi ruku svou
LÁSKO
Bez Tebe pusto a hořko je mi
Bez Tebe zůstávám jen vyschlý troud
Bez Tebe žádných počátků ni konce
Jen vyprahlá smutná kamenitá poušť
LÁSKO
LÁSKO
LÁSKO...
Komentáře (4)
Komentujících (3)