Nedohlédnu na dno tvých očí
Anotace: Nedohlédnu na dno tvých očí, propadlý zastřeným nahotám tvého těla a jiskra v nich sladce pohaslá ...
Nedohlédnu na dno tvých očí,
propadlý zastřeným nahotám tvého těla
a jiskra v nich sladce pohaslá
tak zprudka zaútočí, jako trn
jehož růže opadávat zapomněla.
Podobny svitu luny
letí plátky plátků
v čase, kdy stříbra rosy
rozsvědcují růží trůny ...
Ach tvé oči jsou řekami
kam padají hvězdy
i vesmír se za nimi otáčí
propadlý lásce
v dech beroucím zmatku,
co věčně krouží nad námi.
Přečteno 370x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Nikita44, Kapka, Anděl, Šípková Růženka
Komentáře (3)
Komentujících (3)