Potřebuju přesně
42 sekund zavřené oči
Abych se při míjení toho pole
Nezbláznila
Ani bych nevěřila že mě něco snad
Donutí ještě někdy
Počítat
...každé pole šachovnice má černou a bílou a dáma je král. Bez třech teček.
05.01.2018 19:28:44 | Philogyny1