Erb
Tí vyvolení nie sú vyvolenejší
milujú peniaze, ak, tak tí prví z nich
vesmírne trezory kalkul bánk nerieši
ako by aj mohol? Z vákua druhý dych
nabrať a rapovať v médiách svoj otčenáš
nezaradený je ten, čo sa nespolčí
s jemu podobnými do elitných miš-maš
brlohov chaosu, jeho svet nekončí
v dopravných zápchach za biznisom bez zábran
jemu je na smiech v tmách bezbrehý kšeftizmus
aktívny s citom je, besnotu ten havran
líšok mať nebude, pod erbom vtáčí trus
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (0)