Anotace: Na minulost nemá cenu se ptát nebo se k ní vázat vždy je cesta jak jít dál .
Není čas na to litovat
Mělo se to jinak stát
Minulost začíná se vzdalovat
Ale nic nemá se vzdát
Sedět a objímat kolena
Ptát se zda bude kletba zlomena
Jaká cesta má být zvolena
Vzpomínáš na jména
Zda cenu má jít životem
S člověkem za plotem
Projít si tím zápasem
Jít za tím známím hlasem
Který ti napoví co má být
Pořád nemůžeš mu uvěřit
Nemáš si to jak prověřit
Musíš jen kupedu zamířit
Strhnout ten plot mezi vámi
S otázkou co bude s námi
Někdy je to těžké pánové a dámy
Někdy neobejde se to bez drámy
Máš jen jeden život a jednu šanci jej žít
Život buď žiješ nebo o něm budeš jen snít