Anotace: Jednou tužkou
Znovu a zas
měnil se čas
odbily hodiny
čas tvojí rodiny
zas utichl hlas
když zlomil se vaz
ticho a klid
víc nemůžeš chtít
jen spát a padat
víc nemůžeš žádat
to můžeš si vzít
když utichne byt
kde nedá se být
tak můžeš hledat
co ve spíži začalo hnít
jdi raději pít
pitím se nic nespraví
tvoje mysl jistě ví
náplastí je čas
bude lépe zas...
08.01.2018 09:35:36 | Kapka