Sonet
Souznění jest citu pohon,
křivda lásce hrozí.
Každý muž má ale ohon
a každá žena kozy.
Břicho plní motýlci
srdce lásku tuší.
Slza stéká po líci,
chlap do ženy buší.
Teplo citu hřeje líce,
u postele hoří svíce.
A touhou se plní plíce.
Kdes hrdlička skvostně kdáká,
muž do ženy strká ptáka
a na kozy slastně cáká.
Komentáře (1)
Komentujících (1)