Zmáčená
Voda mi vzala jméno
A z tváří všechen nach
Pluju kam vítr fouká
V těch studených peřinách
Sny se mi zdají tak málo
V tý pustý vodní říši
Aspoň prstem se jich dotknout
A zmáčenou duši vzkřísit
Vyždímat
A zas pít vodu z okrajů
Rozjímat
Než do všech stran se rozliju
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: blabal, Anděl
Komentáře (4)
Komentujících (3)