Tajemství
Anotace: Možná jsme si svět je vysnili tak krátce, jako motýli co duhu promění v mihotavý květ. Možná ...
Možná jsme si svět
je vysnili
tak krátce, jako motýli
co duhu promění
v mihotavý květ.
Možná svět bloudí v nás
a je křehký
jako můra noční,
když světlem
hyne všechen čas
a poslední paprsek
svým mečem
nad všechny ty noci ční ...
Možná je největší tmy
v lastuře srdce
a pro lásku je třeba vězení
na světle žije příliš krátce
a pak po temnotách jen tiše sní ...
Přečteno 356x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Laika, Anděl
Komentáře (3)
Komentujících (3)