při pohledu na prázdnou stránku se mi
chtělo
utíkat
nevzdala jsem to a vzpomněla si
co jsem to vlastně chtěla psát
že jsem škrtička škrtka
škrt
přes stránku
aby její běloba
nebolela
Jdu. Míjím fantazijní postavy
utahuju jim kravaty rudnou
ladí jim to s vlasy