Přítelkyně
Anotace: Když není nikdo kolem
Proč jsi tak daleko
přes celou zemi.
Když srdce je na měkko
volá po pohlazení..
Přítelkyně má
Proč jsi tak daleko..
stejně, jako já ..
Přečteno 444x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, Kapka, sarka
Komentáře (1)
Komentujících (1)