Replika:
Vím že ti často dávám nemístné návrhy
Jako třeba chcípni nebo
Nechtěl bys mi nikdy nepřijít (nedopoví a posadí se)
Samotné mi to vadí ale tak co
Fantazijní postavo
Jsi jenom z vosku a rozpadáš se v prach (umlkne)
Moje monodrama
Na téma
Být sama