Xxxx
Posílám polibky po hvězdách na nebi,
co možná v noci vidíš
posílám slova, než v hlavě mi odezní -význam nehledej-
jen co v nich slyšíš…
Mám chuť od tebe pořád brát
-tvou lásku, polibky a sílu
v tvé náruči se věčně hřát
-a spolu sny žít v míru –
Mám bát se, nebo věřit a
jak rytíř sílu změřit
si v boji s osudem…
-stejně se nedovím, zda
spolu budem…či nebudem….???
Noci v tvém objetí
nic se nevyrovná
a kdybych mohla vrátit čas
tak udělám to znova
Chci _zblízka, či z dálky
v míru, nebo z války
s vírou, nebo strachem
…štěstí najít! Zasypané prachem…
A dokud se spolu budem smát
a cítit: „mám tě ráda - mám tě rád „
a ne tak vážně život brát
-nebudu toho litovat
……..a ani ty!:*
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: Cappp, Jin&Jang, Kapka
Komentáře (0)