Červené kapky
Jen tiše zůstaly,
šlápoty v prachu,
na zemi přistály,
pod rouškou strachu,
tři stejné kapky.
Stejně jak prve,
zbarvili duši
do barvy krve,
snad tělu sluší
červená bolest.
Červené kapky
a slzy na tváři,
pocit je sladký
na bílem polštáři,
polštáři z mraků...
Komentáře (0)