Troufalý pokus o úplnost
Anotace: ... / -. / .- / -.. /
Milá
Slzy polyká
Protože je bezruká.
Snad mi chtěla něco říct,
Proto dnes ji půjdu vstříc.
Jak tři tečky v kalendáři
Včera stroze řekla:
"Lháři..."
Vyškrtala dny a týdny
Tudíž zítřek bude klidný
Bez iluzi a kuráže
Dala mi své bílé paže.
Přečteno 381x
Tipy 5
Poslední tipující: Anděl, Kapka, Fany
Komentáře (3)
Komentujících (3)