Tvá slova mě zabíjí
Vrážíš do srdce klín
Vše se v lásce promíjí
Každý náš splín
Lžeme si do očí
Jsme lháři lhářů
Zády k sobě se otočí
Vysvětlení ze snářů
Deset kroků od sebe
Na míle daleko
Jsem tu pro tebe
Srdce je naměko
Slova nacvišená z filmů
Z hollywoodských bijáků
Smyšlených problémů
Chytáme se světla majáku
Najít cestu ! Do srdce jiných
Kteří ublíží a pak se omlouvají
Nevšímají si chyb svých
Píší dopisi neodeslané potají
Lžeme si do očí...jenže někdy ta lež zachrání mnohé. někdy je zkrátka potřeba lhát. Líbí.
19.01.2018 07:01:09 | Anděl
:D nevadi ze jsi ztratil nit ...muze byt ukoncena i otevrenym koncem s rochou otazniku co jeste dal by mohlo byt ...at si kazdy domysli tech posledni vers :D je i tak hezka ...
18.01.2018 20:35:12 | FairyLAdy