...suchej pláč chlapa
uvízlýho v pustořeči
němýho řevu
vichr v lese láme
kmínky borovic
vyletující pryskyřice
bodá za nehty
zchromlejch prstů
nehybně stojíš
se založenýma rukama
a ničemu nedokážeš
sejmout kříž...
Frr...já bych to alespoň zkusila...až pak bych si přiznala, že to opravdu nejde. *ST*
19.01.2018 06:59:21 | Anděl
Ničemu!!! Stále ho vláčíme a nechápu proč.
Jak jednoduché by to bylo... ST*
18.01.2018 19:45:25 | Šípková Růženka