Byl jsi můj život, má vášeň,
můj sen a vše se mi rozplynulo
Všechny mé sny, plány i naději
jsi zničil
Byl jsi má hrdost, má pravda
a také mé štěstí, tím vším jsi byl
Věřila jsem, že mě dokážeš milovat,
dát mi lásku a své srdce odemkneš
Zklamal jsi mou důvěru
a zároveň ses mým citům vysmíval
Najednou jednou ráno jsem se vzbudila
a řekla si, že je to celé lež
Byla to má vina,
že jsem se do Tebe zamilovala
Bylo nerozvážné myslet si,
že by ses kvůli mě měnil
Už nemám čas se Tě doprošovat,
kousky Tvé hloupé lásky,
jsem vyhodila z okna ven
a řekla si, tak dost!
Už dost, protože Tě nemiluji,
věnovala jsem Ti dostatek času,
abych Ti ukázala,
jak vypadá skutečná láska
V jediný okamžik jsi všechno zničil,
mé srdce jsi hodně zranil
Dlouho se mé srdce z těžkých ran léčilo
Nakonec ho vyléčila nová opravdová láska
Někdy to prostě tak je, že člověk dojde na konec cesty. ale je třeba vykročit po nové a nezůstat stát. líbí se mi:)
19.01.2018 06:55:37 | Anděl
Vyplavat na hladinu, nadechnout se a znovu citit...srdce je velmi flexibilni
18.01.2018 23:57:30 | PonnyPrincess