Už není nač se ptát
Nikdo to neslyší
Jako kůl v plotě stát
Nářek se časem utiší
Co zbývá když hlavou lítá
Tolik myšlenek
Ráno svítá nový den vítá
Bez vzpomínek
Na to co se nám zdálo
Zda sen či můra
Pár hodin je stále málo
Jak honí nás stvůra
Milion snů za rok máš
Nocí to nekončí
Jen na zlomek si vzpomínáš
Hrnou se slzy do očí
Když nám na někom záleží
Reálné sny co mučí
Přesto že vedle nás leží
Starosti o druhé učí