Brzy bude jaro
Než políbím tě na karmínová ústa
bude jaro plést z krokusů chomáče
budu dlouho ,dlouho prosit ,,prosím zůstaň''
má láska ,jak rosa v lukách zapláče
Brzy bude jaro bořit ledy na řece
slunce si zatím pohrává zlatou obručí
už všem zima končí pozdě ale přece
i medvěd jenž vstal z nory zabručí
První sněženky budu trhat v hlíně
která je po zbytcích sněhu celá zmáčená
zatímco budeš mi sedět na klíně
budeš vším tím jarem celá,celičká zmámená
Přečteno 508x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Stela
Komentáře (0)