sloboda, láska v 37
nič nehladám
život uniká do vzduchu
už 21 dní nefajčím
ako prejav slobody
nezávislej duše
myslím na kavu
a prejavy dospelosti
ktoré nás zabíjajú oveľa menej
chcem byť nezávislá na svojej slobode
hadzať tabak o stenu a zapáliť svoje emócie
s hlbokým nádychom nasiaknuť plúca
nech tí naokolo necítia
to čo každý vidí
som silnejšia
mám 37
a 21 dní nejfačím
a tak trošku vám závidím
lebo závisť je normálna
a miesto rakoviny si kupujem
nové Vansy
Mám 37
som slobodná..
(Text je vytvorený na základe statusu Evy Belanovej)